The Tournament: agyatlan akcióparádé

2009. augusztus 18. 06:43 - sixx 2 komment

Nincs azzal semmi baj, ha egy film nem akarja megváltani a világot, és nem az a célja, hogy magvas gondolatokkal, hanem golyózáporral szórakoztassa a jónépet, sőt, ez teljesen rendben van. Éppen ezért várjuk már a The Tournament című filmet, amiben a világ legfaszább bérgyilkosait összehívják egy kisvárosba, hogy egymásra vadásszanak, és aki a végén életben marad, az a jani. A komplikációkat a nagyanyám bele tudná írni a filmbe, és a trailerben valószínűleg ellőttek minden fasza jelenetet, de akkor is: kell megint egy ilyen film, régen láttuk már a Füstölgő ászokat.

Címkék: trailer akció

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr691316774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sélli_ 2009.08.18. 13:24:48

Hű de jó kis gyakós film lesz ez! Jók a szereplők, bár Boone a nagy kék boci-szemeivel kicsit vicces ebben a gárdában :))

Flankerr 2010.03.19. 08:53:10

Talán jobb későn mint soha: Megnéztem a filmet, és pont azt hozza amit ígér. akció akció hát, papírcetlin tárolt forgatókönyvvel, jó szereplőgárdával, látvánnyal. Nem hozza a Füstölgő Ászok szintjét, de a műfaj rajongójának teljesen élvezhető alkotás, érdemes megnéznie. A többiek hanyagolják..:)
süti beállítások módosítása