Két hét múlva forog a Star Wars -

2014. április 03. 11:00 - sixx Szólj hozzá!

star-wars-shooting-in-six-weeks_1396441499.jpg_630x420

A Screencrush szerint május 14-én végre elkezdődik a jővő december 18-án mozikba kerülő Star Wars VII forgatása, ráadásul nem a korábban említett Izlandon, hanem Marokkóban, vagy az is lehet, hogy ott is. A hírt közlő Badass Digest úgy tudja (hogy honnan, rejtély), az új epizód részben a Tatuninon játszódik, vagy legalábbis egy sivatagos bolygón, és a forgatáshoz ezért választották Marokkót. Azért nem Tunéziát, ahol eredetileg forgatták a Csillagok háborúját, mert a díszletek olyan romos állapotban vannak, hogy semmi értelme foglalkozni velük.

Ha a hírből legalább annyi igaz, hogy a forgatás hamarosan elkezdődik, máris közelebb kerülünk a szereplőgárda bemutatásához. Jó lenne már, mert az tuti, hogy Benedict Cumberbatch, Gary Oldman, Lupita Nyong’o, Jack Reynor, Jesse Plemons, Ed Speleers, John Boyega, Matthew James Thomas, Ray Fisher és Adam Driver közül nem mindenki kap helyet benne. (Screencrush)

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr65890577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása