Peter Berg Dűnét rendez

2008. március 18. 07:22 - sixx 3 komment

Nem azért, mert nem szeretjük Berget, aki ugye megcsinálta a Péntek esti fényeket, utána meg abból egy istencsászár tévésorozatot, és akkor még a Very Bad Things-ről nem is beszéltünk, meg az akcentusáról a színész-rendezőnek, amit IMÁDUNK, de ezt a Dűne-dolgot kurvára nem tartjuk jó ötletnek. Berg jó, amikor aránylag kis méretekben kell dolgozni, lásd FNL vagy VBT, de a Kingdomban, amikor eksön van, és robban, és fut, és közben kellene a karakterekkel valamit kezdeni, na akkor megremeg a keze.

Herbert Dűnéjébe beletört már egy pár bicska, így hirtelen a Lynch-féle adaptáció és a minisorozat jut eszeme, valahogy egyik sem lett az igazi, és nem a gagyi trükkökről beszélek.  A Paramount a hír szerint nem fogja sajnáni a lóvét a Hancockot most befejező Bergtől, de szerintem nem ezen fog múlni a dolog sikere.

Címkék: film hír sci fi

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr85385620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2008.03.18. 11:52:47

Elég bátrak, hogy egy bukta után és egy jó indulattal is közpes minisorozat után belevágnak egy grandiózus filmbe. Peter Berg szerintem az akció terén jól mozog, de én valamiért nem hiszem, hogy ez sikeres lesz

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2008.04.08. 10:46:16

Mi a baj Lynch Dűnéjével? Nekem bejött.

Egyébként a Dűnéből nem lehet igazán jó filmet csinálni, kár is többször belevágni.

paulkemp · http://halfpecssquad.blog.hu/ 2008.06.17. 23:12:34

hát azért jodorofsky lehet megcsinálta volna...
meg ja a lynch féle nem is olyan rossz
süti beállítások módosítása