Mai pletykák

2008. január 29. 13:54 - sixx Szólj hozzá!
  • JJ Abrams kijelentette, hogy az általa rendezett Star Trek filmet olyan valóságosnak akarja láttatni, amennyire csak lehet. "Rengeteget forgattunk valódi díszletek között, és nem csak a trükkökre koncentráltunk, habár abból is lesz a filmben bőven, vagy 1000 felvétel". Karácsonykor kiderül, milyen lett a múvi.
  • Dennis Quaid lesz Hawk tábornok a soron következő GI Joe-filmben, ami nem tudom, hogy jó hír-e vagy sem, mert soha életemben játszottam ilyen bábukkal, és a rajzfilmet sem néztem. További szereplők: Channing Tatum, Marlon Wayans, Sienna Miller, Ray Park, Rachel Nichols, Arnold Vosloo és Byeong-Heon Lee.
  • Daniel Day-Lewis a napokban elhunyt Heath ledgernek ajánlotta frissen nyert WGA Awardját, ami nagyon jófejség volt tőle.
  • Itt meg lehet nézni, hogy fest Will Smith szuperhősjelmezben. Szerintem nagyon gagyi, de lehet direkt.
  • Mintha nem lenne az egész világnak tele a kurva hobbitokkal, most úgy néz ki, hogy Guillermo del Toro fogja rendezni azt a két filmet aminek megint a szőröslábú gyökerek lesznek a főszereplői.
  • Hellboy fanok ide klikkeljenek, sok kép a második részből, amit itt forgattak nálunk.
  • William H. Macy szerint lesz Faterok motoron 2. Már az ötlettől is forog a szemünk, gyomrunk, mindenünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr57316286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása