Öregember nem vénember

2008. január 28. 09:50 - sixx 2 komment

Még meg sem száradt a patakvér a burmai dzsungelben, máris hír jött Johnny Rambo házatájáról: a film külföldi (értsd: nem amerikai) forgalmazásáért felelős Harvey Weinsteinnek nem elég a korosodó gyilkológépből, még több leszakadt végtagot, kifordult beleket és emberfejjel focizó benszülött kisfiúkat akar. Van még dzsungel rendesen a világon, és akkor még nem is beszéltünk arról a naccerű lehetőségről, hogy Rambo kolléga akár Irakba is elmehet rendet tenni, mondjuk a fején nem piros, hanem csillagos-sávos kendővel, hogy adjunk a patriotizmusnak is.


A Rambo 18 millió dollár feletti bevétellel nyitott, ami nem is olyan rossz, de annyira nem is fasza, mert a Meet The Spartans című, első ránézésre űberszar vígjáték ennél többet hozott - de Sly félelmetes grimaszaitól és recsegő izomzatától eleve nem az amerikai piac meghódítását várták. Weinstein szerint az amerikai bevételek jó, ha 50 millió dollárt elérik majd, míg világszerte akár 150-200 milliót is behozhat a nyugdíjas terminátor.

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr3314458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

úrilány 2008.01.28. 22:25:07

rémisztő ez a kép :S
szörnyű :S
sőt, minden csak nem félelmetes :S
süti beállítások módosítása