A szereposztó dívány hírei

2007. május 30. 07:23 - sixx 2 komment
  • Daniel Craig kiszállt a Blindness című film forgatásából, amiben egy brazil őserdőben hirtelen megvakult törzsön segíteni próbáló orvost alakított volna. Úgy látszik a Bond-biznisz jobban hoz a konyhára.
  • Angelina Jolie bejelentette, hogy az idén még két hónapig melózik, utána elmegy egy évre szabadságra, mert családanya akar lenni, vagy mi.
  • Richard Gere új filmjébén egy olyan tanárembert alakít, aki befogad egy kóbor kutyát, és nagyon megszereti. Bazmeg, erről hogy lehet filmet forgatni???
  • John Turtorro következő szerepe a Diótörő című Csajkovszkij balett 65 millió dolláros filmváltozatában lesz. Remélem nem testhezálló gatyában fog pardézni.
  • Eva Mendes aláírt a Curve című thrillerhez, aminek lehet örülni, de nagyon, mert a kisasszony igen jó csaj. A film története annyira már nem érdekes: egy pszichopata gyilkos karmaiba kerülő nőről szól.
Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr6687766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Toymao 2007.05.30. 12:20:05

Lenne még nekem is filmtervem:

Dustin Hoffman nyugdíjas adminisztrátort játszik, akinek egy nap fáj a feje, de nincs otthon aszpirin. Elmegy a boltba és vesz egy csomaggal.

John Travolta tisztes orvos, de egy nap elromlik otthon a mosógép. Kihívja a szerelőt és ettől minden jóra fordul.

James Caan visszavonult hadseregtábornok egy félreeső farmon él. Egy nap vihar lesz és fél napra elmegy az áram. Ki kell menni a pajtába beröffenteni a generátort.

Most már kérem a százezer dolláros csekkeket.

saco · http://saco.freeblog.hu 2007.06.04. 17:08:16

A kutya biztos veszett, ezzel már lehet valamit kezdeni, nem ?
süti beállítások módosítása