Ilyen lesz a Szárnyas fejvadász új DVD kiadása

2007. május 28. 10:20 - sixx 7 komment

Egyik kedvenc filmünk már többször megjelent DVD-n, de valahogy egyik változat, sem a mozis, sem pedig a rendezői nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, pedig ez tényleg egy iszonyú jó film. Az új kiadás a Warner filmfelújító eljárásával kerül korongra, amiről annyit tudunk, hogy ennek köszönhetően a mostani 2000 sor helyett már 4000 soros felbontásban élvezhetjük a filmeket, de ha azt tetszenek hinni, hogy értjük is, amit most leírtunk, akkor nagyon tévednek.

A cinematical infói szerint az ausztrál kiadás öt (!!!) lemezt tartalmaz majd,  az alábbi tartalmakkal:

  • 1. lemez - The Final Cut - Ridley Scott végső verziója, új, nemrég forgatott jelenetekkel; a régi változatot kiegészítő, egykoron kivágott cuccokkal, és felturbózott látványvilággal.
  • 2. lemez - Az eddigi három verzió, a már említett kettő mellett az 1982-es amcsi mozis kiadás is rákerül.
  • 3. lemez - Egy kétórás dokumentumfilm a film forgatásáról, színészektől a szomszédig mindenki megszólal majd benne.
  • 4. lemez - Hat különböző területre kihegyezett kisfilmek: születés, előkészítés, forgatás, utómunkálatok, premier, örökség.
  • 5. lemez - Munkakópia, azaz a film moziba kerülése előtti változat, csiszolatlan trükkökkel, és hasonló nyalánkságokkal, plusz egy 52 perces BBC dokumentumfilm.

Ami a külcsínyt illeti, egy ezüstszínű aktatáskában kapjuk meg a kissé rókabőrre hajazó kiadást, lesz benne még egy poszter, egy modell, egy origami egyszarvú, egy rakás fotó, valamint egy levél Ridley Scott-tól. A kérdés csak az, hogy ki képes a film 5 különböző verzióját egy ültő helyében végignézni.

Címkék: dvd

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr1187764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tistedur 2007.07.30. 10:44:18

csorog a nyálam...:)

Médiageci · http://twitter.com/mediageci 2007.07.30. 21:20:12

Nagyon várom már régóta, mivel a kedvenc mozim az egyik kedvenc írómtól (Philip K. Dick) és rendezőmtől. Követtem a változásokat is (ugye Sir Ridley nem érezte véglegesnek a Director's Cutot), és petícióztam én is a Final Cut mellett. Király, hogy lassan befut, és ilyen ultimate kollekcióban - ez sem új hír, de bizonyára most ment körbe valami press release, hogy ennyire forró lett a téma.

sixx · http://comment.blog.hu 2008.09.24. 17:31:52

megjelent. isten a díszdoboz.

nak · http://nakedeye.blog.hu 2008.10.16. 15:32:10

mikor? hol kapható? bazeg ha nem jut meghalok :O

nak · http://nakedeye.blog.hu 2008.10.16. 20:49:49

ja, mármint a magyar megjelenésre gondolok, amiről tán másfél éve szállingóznak infók, de semmi konkrétum
süti beállítások módosítása