Kezdenek elszabadulni a költségvetések

2007. május 03. 15:56 - sixx Szólj hozzá!

James Cameron új filmje, az idegen lények vs. emberek egy idegen bolygón témakörben játszódó Avatar előzetes költségbecslése 195 millió dollár. Tessék szépen venni egy nagy levegőt, és Frei Tamás stílben ízlelgetni egy kicsit az összeget, amiből a magyar filmipar 20 évig ellenne. 195 millió. A lóvé nagy része nem a színészekre megy el, sem Sigourney Weaver, sem Sam Worthington nem kér 10 milliós összeget sem, nem kérem, ezt a lóvét a trükkök emésztik fel, mert enélkül úgy nézne ki az egész, mint a Pirx egyik díszlete.

A Spider-Man 3 költségvetését 350 millió dollárra becsülik, ami az előzetes kritikák szerint nem nagyon érte meg a dolgot, mert a film attól függetlenül szar, hogy a trükkök ez eddig látott legjobbak. Ami az Avatart illeti, ez a lóvé még csak töredéke a végső összegnek, hiszen Cameron 2D-ben és 3D-ben is ki akarja adni a filmet, ami jelentősen megdobja majd a büdzsét.

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr2265802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása