Filmre viszik az Ender's Game-et

2007. május 02. 07:47 - sixx 2 komment

Orson Scott Card egy kiváló sci-fi író, az Ender's Game (Végjáték néven jelent meg magyraul) az egyik legjobb könyv a műfajban - ennek alapján nem lehet túl sok aggályunk a filmmel sem kapcsolatban, de ahogyan arra a Cinematical is rámutat, nem mind arany, ami fénylik. Card saját maga írta a forgatókönyvet, ami biztató, de a Serenity című Firefly folytatást tartja a legjobb sci-fi-nek amit valaha készítettek, ez pedig kissé riasztó, mert a Serenity forgatókönyve annyira nem volt ütős. sőt.

Szintén rossz hír, hogy a forgatást tavaly már egyszer leállították, és kihajították Wolfgang Petersent a picsába (mondjuk ez még akár jó is lehet, ez a pali nem tud sci-fi-t rendezni, és kész), és a Warner annak idején  meghatározatlan időre leállította a szimulációs körülmények között igazi űrháborút vívó gyerekkatonákról szóló film forgatását. A film egyébként nem csak az Ender's Game, hanem annak párhuzamosan játszódó társregénye, az Ender's Shadow eseményeit is magába foglalja, és mi nagyon szeretnénk, hogy kurva jó legyen.

Címkék: filmhír sci fi

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr1065795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Garott 2007.05.02. 19:59:13

Hű, ez nagyon jó lenne ha elkészülne, mert az egyik nagy kedvencem a Végjáték. Bár nem tudom, hogy azt mennyire lehet filmre vinni, de azért reménykedni szabad.
Az Ender's Shadow-ról tudna valaki bővebbet mondani, komoly spoiler nélkül?

tistedur 2007.05.03. 08:28:46

én félek ettől a filmtől..:(
a regény nagyon jó,de nagyon elronthatják a filmet..
süti beállítások módosítása