Mai pletykák

2007. április 27. 11:20 - sixx Szólj hozzá!
  • Készül a Death Race 3000, egy 1975 Roger Corman sci-fi remake-je, amiben annak idején Sly Stallone és David Carradine szórakozott azzal, hogy minél több ártatlan embert üssenek el bónuszpontokért, egy autóverseny keretein belül. Igen, mi is zseniális kis filmnek tartjuk. A folytatásban Jason Statham is játszani fog, ha minden igaz, és a téma sem ugyanez lesz, hála Istennek.
  • Matthew Fox (Lost) is csatlakozott a Wachowski tesók Speed Racer adaptációjához, amiben pl. Christina Ricci is domborítani fog, mint a linken látható képen.
  • A Paramount tetoválóművészes horrort forgat mostanában, csak tudnánk, hogy ezek után mi következik. A cimbalmos bosszúja? Rettegés az öntödében?
  • Rachel Weisz azt bírta mondani valamelyik nap, hogy olyan szar a Múmia3 forgatókönyve, hogy nincs az az Isten, hogy ő részt vegyen benne, és ezért szállt ki, nem a lóvé miatt.
  • Toby Maguire 20 millió dolláros ajánlaton csücsül mostanság, ennyit kínáltak ugyanis fel neki a Pókember4 főszerepéért. Azt súgja nekem valami, hogy el fogja fogadni.
  • Ha ide klikkolunk, megnézhetünk egy nyolcperces kisfilmet, amiben Uma Thurman egy Purelli gumis Lamborghinit vezet izomból. Itt meg egy kép a csajról, aki csöcsben sokat erősödött mostanság. Jó ez a nap.
  • Végre egy jó hír: William Fichtner is csatlakozott a Dark Knight című Batman film szereplőgárdájához, de nem lehet tudni, hogy pontosan milyen karaktert alakít majd. ha lehet kérni, geci legyen már!

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr2463390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása