Ralph Fiennes inuit csajt akar

2007. április 19. 10:16 - sixx Szólj hozzá!

Na jó, hatásvadászkodtunk a címben, nem szexuális szolgáltatásokra, vagy hasonló mocsokságokra keres társat maga az angol beteg, hanem első rendezésének főszerepére, ami a pletykákkal ellentétben nem Yasunari Kawabata Yukiguni című könyvének adaptációja lesz, hanem eredeti forgatókönyv alapján készül. Igen, mi is meg vagyunk döbbenve, de a filmvilág ilyen kegyetlen, szegény Kawabata azóta is biztos sír. A film így egy olyan inuit lányról szól, aki Winnipegban élt egy kolostorban, majd visszatér haza, de nem találja gyökereit, nem beszéli már a nyelvet, stb.

Fiennes jelenleg Kanada északi részén poroszkál, vagy ennek a hóban megfelelő változatát űzve halad előre az úton, és keresi azt a helyi leányzót, aki el tudja játszani a 17-18 éves kamaszt a filmben, de a színész lehet akár idősebb is, csak ne látszódjon rajta, mondta a piros télikabátban villogó sztár a Nunavut repterén összegyűlt sajtósoknak (két fő).  

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr5560696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása