Tessék megkapaszkodni: Ed Norton lesz Hulk!

2007. április 17. 10:30 - sixx 1 komment

Igen, mi is kiköptük az sztk-prozézist, hogy a macska is csak alig tudott elugrani előle, Edward Norton, generációjának kétségkívül egyik legjobb színésze úgy döntött, hogy Oscar jelölés ide, elsimerő kritikák oda, ideje lenne már egy igazi közönségfilmben is főszerepet játszani, nem pedig nehezen értelmezhető karakterekkel borzolni az alabamai kamionsofőrök idegrendszerét.

Az idegesen nagydarab zöld izévé változó tudós történetét már sokszor megfilmesítették (ha a tévésorozatot is idevesszük, akkor a kelleténél többször is), legutóbb Eric Bana tépte-szaggatta magáról az inget míg a CGI át nem vette a teste felett az uralmat. Az újrát az a Louis Letterier rendezi majd, akinek a Szállító című agyatlan, de szórakoztató akciófilmeket köszönhetjük, és ígérete szerint nem folytatást akar forgatni, hanem egy "újragondolt" Hulkot.

A film 2008 június 13-án kerül a mozikba, de sajnos arról nem tudunk, hogy Jennifer Connelly benne lesz-e vagy sem. Ha lehet karácsonyra kérni valamit, akkor legyen már. Az ugrás után  mellékelünk is róla egy ütősebb képet.

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr7459623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

str 2007.05.10. 15:00:58

jennifer conelly jajh bejó is.
pölö itt:
www.imdb.com/title/tt0091369/
david bowieval. muhahaha.
süti beállítások módosítása