Nagy az Isten állatkertje

2007. április 11. 06:00 - sixx Szólj hozzá!

Sajnos vannak olyan barmok, akik vagy nem képesek különbséget tenni a filmek és a valóság között, vagy csak szimplán parasztok, és azt hiszik, hogy jó poén Rambó módra csapdákat állítani a nyári tábor lakóinak, esetleg pörgővel fejbe rúgni a kollégákat, de ez mind eltörpül egy Jason Moore nevű véglény teljesítménye mellett, aki készített magának egy Freddy kesztyűt (tudják, Rémálom az Elm utcában), és nekiesett a haverjának vele.

A srác túlélte a dolgot, Moore meg életfogytot kapott, de könyörgöm, hogy lehet valaki ennyira büdös paraszt? Mivel sittre vágták, és nem diliházba, így nyilvánvaló, hogy teljesen normális (mármint büntethetőség tekintetében) és tudatában volt annak, hogy mit tesz. Az szerintem nem mentség, hogy a haverja szerint odáig meg vissza volt Freddy Krugerért, és látta a filmeket vagy hatvanszor, én is megnéztem az Alient egy párszor, mégsem fogok beleket ontani az utcán, mert parazitákat sejtek a járókelőkben.

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr4356703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása