Freddy Kruger ismét mozivásznon?

2007. március 29. 15:01 - sixx Szólj hozzá!

A horrorrajongók jól emlékeznek a Freddy Vs. Jason című remek kis film zárójelenetére, amiben Jason barátunk a hóna alatt szállította Freddy (még pislogó) fejét, ebből most akkor hogy lehet folytatás? Robert Englund azt nyilatkozta, hogy eredetileg Ash ellen szált volna ringbe (az Evil Dead kultikus hőse Bruce Campbell megformálásában), de Sam Raimi inkább egy ED remake-t készít, aminek mi örülünk, de ezzel kútba esett a Freddy vs. Ash terv.

Semmi ok az aggodalomra, mert az interjúból kiderül, hogy kering Hollywoodban egy prequel forgatókönyv, amiben Freddy tisztes kispolgárból gyilkos rémmé válását ismerhetnénk meg, ráadásul John Carpentert is izgatja Kruger karaktere, ami egy esetleges Freddy vs. Michael Myers vérfürdőhöt vezethet.

Címkék: horror filmhír

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr1651157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása