Halál a blökikre

2007. március 27. 15:26 - sixx Szólj hozzá!

Ősszel mi is megemlítettük, hogy a DVD kalózoktól rettegő MPAA két, hamis DVD-k kiszagolására képes labradort alkalmaz a a cucc felderítésére, és röhögtünk is rajta egy sort, mert milyen eszement ötlet már, nem? Hát nem, a két kutya múlt héten 3 millió dollár értékű szajrét szagolt ki egy maláj DVD-kalóz kisiparos raktárában, aminek arrafelé nem nagyon örültek.

A dolog annyira elfajult, hogy a maláj alvilágban vérdíjat tűztek ki a csaholó nyomozók fejére, így a hatóság kénytelen volt a tanuvédelmi programban megszokottak szerint egy biztonságos helyre szállítani azokat, és most fegyveres ügynökök őrzik minden székelésüket. Kántor, Kántor, nagy szarban vagy bazmeg!

Címkék: horror dvd cenzúra

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr1450726

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Surfin' Blog 2007.03.27. 18:10:07

Lucky és Flo veszélyben Bizonyára sokan hallottak már Lucky-ról és Flóról. Ha ez a két név esetleg nem is mond semmit, akkor az talán többet, hogy ők azok a kutyák, akiket Malajziában az illegális DVD-k és CD-k kiszimatolására "használnak". Nem…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása