A csöcs fontosabb a szobornál

2007. március 25. 14:20 - sixx 1 komment

Legalábbis Halle Berry művésznő szerint, aki a Kardhal című abszurd komédiának is beillő akciófilmben egyszer csak lehányta magáról a ruhát, és ott ült a meglepett Hugh Jackman előtt á lá naturel, mint ahogyan azt illusztráljuk is itt baloldalt. Nem mintha kifogásunk lenne Ms Berry gyári csöcsei ellen, szépek, mutogatni valók is, csak éppen annyira nem érdekesek.

Halle azt nyilatkozta, hogy élete legfontosabb döntésének tekinti azt a pillanatot, amikor a rendező (nevét fedje a feledés jótékony homálya) kérésére lemeztelenített felsőtestét, mert ez olyan, de olyan felszabadító pillanat volt számára, hogy ihaj.

Az persze nem volt annyira fontos pillanat, amikor a Szörnyek keringőjéért odaadták neki az Oscar-díjat, mi? Csókolom, ha ennyire nem kell a díj, semmi baj, tessék visszaadni, biztos akad majd jelentkező rá, aki érdemesebb is rá, és nem fog 2 percig folyamatosan zokogni a mikrofonba. Ami pedig a csöcsöket illeti, innentől kezdve követeljük, hogy minden filmben tessék megmutatni őket, a levegő is jót tesz nekik, meg egyébként is.

Címkék: beszól pletyka

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr1650722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alfdam · http://alpha.blog.hu 2007.03.26. 01:06:57

Nekem tetszett a Kardhal.
Igaz, Travolta csak annyit tesz bele, amennyire az Ál/arc-ból emlékszik, de még így is elviszi a hátán a filmet. :D
süti beállítások módosítása