Trélerpark: Ezen a héten a tengerentúl

2007. február 05. 16:23 - sixx 2 komment

Constellation: Első darabunk egy keserédes amerikai vígjáték, egy temetés miatt összegyűlik a nagy család, és persze mindenféle titkok kerülnek napvilágra, stb. Billy Dee Williams, Lesley Ann Warren és Gabrielle Union szerepel benne, talán érdemes leszedni.

Factory Girl: Andy Warhol időről-időre elkőkerül, mint függetlenfilmes-téma, most éppen az egyik csajáról készítettek filmet, Siena Miller, Guy Pearce és Hayden Christiansen játszik benne, akár még jó is lehet. 

Because I Said So: Szokásos Diane Keaton vígjáték, kissé unalmas ugyan, hogy az a központi téma a filmjeiben, hogy ő 60 éves, de sebaj, itt legalább parádés szereposztás tettek mellé, Mandy Moore, Tom Everett Scott, Lauren Graham és Colin Ferguson nekünk bejön.

Messengers: A végére egy B-kategóriás horrornak tűnő valami Dylan McDermottal és Penelope Ann Millerrel, vidéki ház, szellemek, gyerekek látják őket, riogatás, mozog az egész ház, stb. A trailer egész izgalmas.

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr5533770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

str 2007.02.06. 08:29:44

hátőőő Warhol film Hayden Christensen egyik fő szerepben...fakk nó. Guy Pearce meg jó színész, de nekem a két ideális Warhol színész, névszerint Crispin Glover / Doors és Bowie / Basquiat már megmutatta, hogy lehet ezt jól. megnézzük, mindenesetre.

marisell 2007.02.14. 09:37:33

Nem szeretem a vígjátékokat(azé' vannak kivételek).A tömeggyilkosok és a deviáns zsenik tesznek boldoggá, szóval factory girl és kész.
süti beállítások módosítása