O'Reilly vs horror

2006. november 07. 07:13 - sixx Szólj hozzá!

Az USA egy nagy ország, éppen ezért azon sem kell csodálkozni, hogy az egy főre eső elmeháborodottak száma jócskán meghaladja a magyar átlagot. Itt van mindjárt Bill O'Reilly, neves jobbos műsorvezető, aki véres szája mellett zaklatási ügyeiről is jól ismert, a The Smoking Gun website egész fasza kis bírósági dokumentumokat tart raktáron a pereiről. Nem idéznénk túl hosszasan belőlük, legyen annyi elég, hogy az O'Reilly Factor című politikai műsor vezetője szereti, ha a seggében egy vibrátor dolgozik, miközben ő az egyik kolleganője hangjára veri a farkát, ha ez a normális viselkedés, akkor mi büszkék vagyunk deviáns mivoltunkra.

Szóval Bill barátunk rácsodálkozott egy alapvetően új, friss és botrányos műfajra, a horrorra, és ba akarja tiltani, mint olyat. Betegesnek nevezi az ilyen filmeket és rajongóit, és arra próbál rámutatni, hogy a világ összes erőszakos cselekményéért a horrorfilmek tehetők felelőssé, tessék csak nézni mit is gondol hősünk. Hát igen, a Fűrész vagy a Kör helyett mindenkinek otthon kellene ülni a seggében egy 34 centis műfasszal, és a Muzsika hangjára onanizálni, mennyivel jobb lenne ettől a világ.

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr3717281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása