Mai pletykák

2006. október 04. 15:04 - sixx Szólj hozzá!
  • Mégsem jött össze a nagy összeborulás, nem láthatjuk egy ideig közös filmben Jim Carey (foglalkozása: gumiarcú ripacs) és Cameron Diaz (foglalkozása: spermafix teszter) művészeket, mert legújabb közös projectjükről megpattantatk a forgatókönyv láttán. Milyen lehetett ez, ha pl. Carey nem szaladt ki a világból a Dumb és Dumber olvasása után???
  • A nagy sikerű Péntek 13 sem kerülhette el a remake lázat, persze, hogy ebből is jön egy új verzió, kurvaélet. Miért kell elbaszni ez ilyen klasszikusokat?
  • Kint a Hostel II (Motel II in ungarisch) szinopszisa: három Rómában tanuló amerikai diák elmegy egy hétvégi kirándulásra, összefutnak egy kurva jó nővel a suliból, együtt folytatják az utat, stb. Na majd meglátjuk.
  • Arra kérdésre, hogy lesz-e Serenity folytatás, Joss Whedon emígyen felelt: "Nincs az az Isten."
  • Már forgatják a harmadik Bourne filmet (Bourne Ultimátum a címe, mint a könyvnek), de egy dolog még hibádzik: a főgeci, mert erre a szerepre még senkit nem sikerült megszerezni. Bourne ismét csak a múltját kutatja, de persze van más is, akit érdekel, és ki akarja nyírni, stb.
Címkék: pletyka

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr215643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása