Mai pletykák

2006. szeptember 28. 10:04 - sixx Szólj hozzá!
  • Stallone NEM fog játszani a soron következő Predator filmben, ne tessék elhinni a pletykákat. Az kéne még csak, az egyik legkeményebb élient azér' ne verjen már agyon egy hatvanéves ripacs.
  • A Jackass2 premierje az első részhez hasonlóan leginkább az IQ challenged réteget vonzotta a filmszínházakba, akadt törés-zúzás, wc papír begyújtása tömött nézőtéren és hasonló nyalánkságok, hiába no, a mesterek is ezt csinálják a vásznon.
  • Ki nem emlékszik arra, ahogy Charles Bronson egy negyvenkettes férfizoknit lassan megtömött egy rakás apróval, majd módszeresen péppé verte vele a rátámadó hajpántos gazembereket? Nos, egy új feldolgozásban két családanya esik neki az utcai bandáknak, és gondolom kötőtűvel meg hasoonlókkal tisztítják meg a város utcáit. Inkább Charles és a zokni.
  • Hanks fia, Colin és Meg Ryan valami nagyon szar vígjátékot fog forgatni, FBI ügynök gyerekről meg annak anyjáról és új faszijáról, lámernek hangzik, az is lesz valszeg.
Címkék: pletyka

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr2215394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása