Kutyából nem lesz szalonna

2006. szeptember 23. 08:56 - sixx Szólj hozzá!

Az egyik amerikai hírügynökség szerint Keith "túlélek mindent, vazze" Richards forgatásai napjai a Pirates3 díszletei között kábé úgy telnek, mint egy Stones turnén, amin csodálkozni nem nagyon lehet, az ember így hetven környékén már nem nagyon tud megváltozni.

Szóval éppen egy Deppel közös jelenetre készültek, amikor a trélerből csak számottevő erőfeszítések árán lehetett elővarázsolni a cserzett fejű gitárost, és abban sem volt sok köszönet, mert be volt állva, mint minden rendes rockzenész buli előtt. Amikor a rendező ezt szóvá tette, Richards azt bírta mondani, hogy ha józan színészt keresett erre a szerepre, akkor kurvára melléfogott, mert ez van és kész.

Nagyon várjuk már, hogy a betépett/beszívott/saturészeg kalózt játszó Depp mellett hogy fog kinézni a betépett/beszívott/saturészeg Richards.

Címkék: filmhír

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr6615158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása