A csapból is a nácik folynak

2006. szeptember 23. 13:19 - sixx Szólj hozzá!

Hollywood időről-időre felkap egy-egy témát, és forgat róla egy rakat filmet, jót is szart is, dógoznak a jómunkásemberek. A háború mint olyan azonban hálás téma, mindent el lehet benne sütni horrortól a pornóig, lehet romatikus-szerelmes-szökős, kémes-izgalmas-hősies, és így tovább, csak a büdzsé nagyságától függ a kimenetel, hány CGI Tigrisre van pénz, John?

Peter Jackson, akinek az Új-zélandi országimázs központ - már ha van ilyen nekik - többet köszönhet, mint bárki másnak, úgy néz ki, hogy csak leforgatja egy 1954-es brit film remakejét, mely speciel a "náci vonalak mögé beszivárgó titkos alakulat felrobbant valamit" alfajba tartozik (egy kommandósokból álló alakulat három gátat akart felrobbantani a második világháború alatt). A szőrös lábú és kisnövésű lényeket olyannyira szerető Jackson ezúttal csak producerkedik majd, a rendezői székbe Christian Rivers nevű haverja ül majd - ez lesz az első rendezése.

Paul Verhoeven neve a Showgirls óta már nem cseng annyira jól, mint azt megelőzően (ha csengett egyáltalán jól valaha), és ennek a filmjei isszák meg a levét persze, mint a legutóbbi, Black Book című is. A torontoi filmfesztiválon csak "Showgirlsbe oltott Schindler listájaként" emlegetett művet Ajrópában forgatta a botrányosan szar filmeket oly jó érzékkel készítő Verhoeven most a "zsidó lány megmenekül a náci borzalmaktól és bosszút áll" kategóriában indult el, és szőkített fanszőrzet iránti fetisizmusa ebben a filmben sem maradhat el. Lehet nem kéne erőltetni a művészkedést, mér' nem forgat valami jó kis pornót?

Címkék: rémes filmhír

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr1715159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása