Sheen fiam, hol az a házidolgozat?

2006. szeptember 12. 14:56 - sixx 3 komment

Martin Sheen hatvanhatéves korára döntött úgy, hogy most már ideje lenne valamiféle papírt is szerezni, mert ki tudja mi lesz a hátralévő években, még a végén kiderül, hogy csepűrágóként csak nem tud megélni, és akkor milyen jól jön az angoltanári papír. Anyám is ezt mondogatta nekem, még a végén kiderül, hogy igaza van.

Az Elnök embereiben elnököt (muhaha), az Apokalipszis most!-ban katonát játszó, és persze kismillió más filmben is feltűnő kiváló színész annak idején pont a filmek miatt szállt ki az iskolapadból, de "a végén csak benőtt a feje lágya" (anyám). Egy ír egyetemet választott tanulmányai folytatására, angol irodalom, régészet, filozófia és oceonográfia érdekli, és bármennyire is hívják bulizni, nemet fog mondani, mert gyógyult alkoholista.

Egyik csoporttársa, Perry (19) erre bölcsen csak annyit jegyzett meg, hogy "majd ha meghúzzák a filó vizsgán másodjára, rájön". A filmezést azért reméljük nem adja fel, mert szeretjük a kis gödrös állát.

Címkék: színész suli

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr5214561

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Travel 2017.10.21. 04:48:19

Májusi capoeira feszt Fortalezában - tucano

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

spamdog · http://www.szorfdeszka.hu 2006.09.13. 11:18:46

Nem értem a muhaha-t. Nem játszott jól? Vagy mi a bajod vele?

sixx · http://comment.blog.hu 2006.09.13. 14:33:21

nem, a címben is szereplet a szó, vicces volt egymás után kétszer.

sixx · http://comment.blog.hu 2006.09.13. 14:33:56

egyik kedvenc sorozatéom, eredeti díszdobozban ott figyel a polvon, meg vagy hat könyvet is megvettem róla, szóval nem fikázás volt
süti beállítások módosítása