Mai pletykák

2006. augusztus 21. 12:28 - sixx 3 komment
  • Nem is pletyka ez, hanem inkább hype: a cinematicaal blog szerint az emberek majd lefosták a bokájukat az új Frank Miller adaptáció, a 300 trailerje láttán, a nem túl nagy nevekkel televágott film a thermopülai csata történetét dolgozza fel, tehát az ún. szandálos-baszós-kardozós kategóriában indul, várjuk nagyon. Trailerszerűség itt, de egy gyökér benne áll a képben.
  • A halott Mel Gibsonnal Bruce Willisszel társalgo Haley Joel Osman sittre kerülhet, mert közlekedési balesetet okozott 1995-ös, Saturn tip. személygépjárműjének vezetése közben. Mennyivel eccerűbb volt az I see dead people, mi? Ja, a véralkohol szintje a zsidózó melgibson 0.12-es észbontó mennyiségét is felülmúlta, 0.16 az új "Ki a legrészegebb Hollywood Hatodik érzék sztárjai közül?" játék rekordja.
  • Nyálcsorgató hír Jack Black házatájáról: Mos Def és Kirsten Dunst társaságában forgat egy vígjátékot egy olyan manusról, akinek a feje mágneses, és így minden videokazettát letöröl, ami a haverja üzletében található. Igen ám, de egy idős néni állandóan innen vesz ki filmeket, így a két jóbarát nekilát felvenni a letörölt filmeket, és persze ők alakítják a szereplőket bennük, stb. Nekem bejön az ötlet, egy Nacho Libre szintű állatságra számítok.
  • Leo DiCaprio decemberben megjelenő filmjáben Afrikában kalandozik majd, gyémántot keres, izzad, és menekül oroszlánok elől - és ez csak az első 23 mp. Biztos nagyon kafa kis kalandfilm lesz.

 

Címkék: pletyka

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr7912654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ja 2006.08.21. 13:29:28

haho
az Burce Willis volt!

sixx · http://comment.blog.hu 2006.08.21. 14:28:07

haho, kösz, fasz vagyok, na.

iwannafly 2006.08.22. 14:20:20

Na ide tévedtem én is.
Utólag is grat a Golden Blogért, és sok sikert a további munkához.
süti beállítások módosítása