Mai pletykák

2006. július 17. 12:28 - sixx Szólj hozzá!
  • Amy Berg díjnyertes dokumentumfilmjének amerikai terjesztését a Lionsgate vásárolta meg, és a cég portfólióját ismerve ezen nem is kell csodálkozni. A film egyébként egy katolikus papról szóló igaz történet, melyben meglehetősen gyomorforgató részletességgel ismerjük meg a gyermekekkel 30 éven keresztül az egyház tudomásával fajtalankodó csuhás úriember történetét. Csak erős idegzetűeknek!
  • Gondoljunk csak bele: mi lenne, ha  egy Neil Gaiman-Terry Prachett könyvből Terry Giliam készítene egy vallásos vígjátékot? The Good Omen a címe, és jövőre kezdődik is a forgatás, bár a főszerepre kinézett, és arra tökéletesen alkalmas Johnny Depp nem fog benne szerepelni, mert kurva sok más dolga van. Ezt rohadtul sajnáljuk, mondjuk azt már nem, hogy Robin Williams sem fog ráérni, mert ő tulajdonképpen nem sok jó filmet csinált (és azt a keveset is Giliammel forgatta).
  • A Shrekből eddig már ke.ttőt is lenyomtak az annyira nem is tiltakozó szülők torkán, a kiegészítő ágyneművel, bögrével, bábukkal és DVD gyűjteményes kiadásokkal egyetemben - jön a harmadik is, csak hogy örülhessünk. Az eddigi alapszereplők mellett a Saturday Night Live egykori komikusai is feltűnnek majd szinkronhang formájában, de ami igazán jó hír, hogy az Al "cocksucker" Swearingent oly hitelesen játszó Ian McShane is beszáll a buliba Hook kapitány szerepében.
Címkék: pletyka

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr7711503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása