Mai pletykák

2006. július 12. 16:38 - sixx 1 komment
  • Irakban dúl a háború, legalábbis a rendezők képzeletében, hiszen a hivatalos álláspont szerint mindössze a demokratikus rendszer helyreállításáról van szó, de ebbe most nem megyünk bele, 5 iraki témájú film is a mozikba kerül hamarosan, lesz fogolyszabadítós, lelőtt helikopterpilótanős, menekülős, családjátóél elszakított iraki kisgyererekes, és tán egy viccesebb is.
  • Jean Claude Van Damme, a helikopterrúgás feltalálója ismét a vásznon, mégpedig a Rush Hour 3-ban fog feltűnnni, haa minden igaz. Hátha nem, semmi szükség nincs rá.
  • Na, ha eddig nem szarták össze magukat a kölkök a Harry Potter filmeken, akkor most már semmi sem menti meg őket ettől: M. Night Shyamalan is rendezni akar egy részt a szerintünk igen közepes könyvekből készült filmekből, még a végén kiderül, hogy HP tulajdonképpen egy halott földönkívüli egy faluban, akinek üvegből vannak a csontjai.
  • Amerikában nagy divat a jó kis japán horrorok remakejét leforgatni, de az egyik nagy klasszikus eddig megúszta - a Battle Royale-ról van szó, melynek jogait az istennek nem bírják megvenni Hollywoodban, talán nem is olyan nagy baj ez, ha jobban belegondolunk.
  • Végül egy pénzes hír: a Karib-tenger kalózai 2 a várakozásoknál is jobban szerepelve szarrá verte a pókembert, és 150 milliós három napos bevételt produkálva örökre beírta magát a filmtörténelembe. Meg fogjuk nézni mi is.
Címkék: pletyka

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr3611291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Psy · http://psy.freeblog.hu 2006.08.18. 17:21:53

öööm azért a pottert középszerűnek nevezni elég merész dolog. Szerintem.
süti beállítások módosítása