Ide vezet a kapzsiság

2006. július 10. 13:40 - sixx Szólj hozzá!

Kedvenc filmes blogunkról találtunk el ahhoz az LA Times cikkhez, melyből kiderül: már a nagy stúdiók sem mindig képesek kifizetni a kissé elszabadult sztárgázsikat, és ennek sajnos mindenki issza a levét.

A múltban elég volt, ha egy nagy, A-listás sztár aláírta a szerződést (ezzel tulajdonképpen garantálva a nagy bevételt a stúdió számára), gondolkodás nélkül kiköhögték neki a 10, 15, majd 20 millió dolláros fizetést. Most már az a tendencia, hogy a sztárral alkudozni kell, mert ki az isten tud kifizetni 20-20 millió dollárt Ben Stillernek és Jim Carey-nek, és emellett finanszírozni egy forgatást a rendelkezésre álló 100 milliós büdzséből?

A múlt héten két projectet is leállítottak Hollywoodban, és milyen a sors, mindkettőben Jim Carey szerepelt volna: az egyikben Tim Burton rendezte volna, a másikban Ben Stillerrel együtt Jay Roach keze alatt nevettetett volna. Úgy látszik, hogy a stúdiók kezdenek magunkhoz térni, és rádöbbentek, hogy nincs értelme ennyi pénzt adni három grimaszért.

Címkék: gázsi

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr3711223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása