Mai pletykák

2006. július 04. 09:01 - sixx Szólj hozzá!
  • A hülye nevű Jamie Foxx egyszer már a frászt hozta a jónépre, Ray Charles szerepének elvállalásával, amit azért egészen jól meg is oldott. Most Bob Marley következik: a füves-gitáros-énekesember életét Rachid Bourchareb algériai rendező jegyzi majd, és a néhai Bob nejének emlékiratai alapján készül.
  • Lindsay Lohan, akit általam ismeretlen oknál fogva sokan színésznőnek tartanak, otthagyta egy független film forgatását, mert nem volt elég neves a rendező. Na, erre tessék görcsöt kötni. Most majd Gary Marshallt boldogítja tovább.
  • Marylin Manson, az ún. shock-rock jeles képviselője (magyarul: vásári bohóc, kurva szar hanggal és zenével) filmet rendez, ír, vág, finanszíroz, mégpedig Lewis Carroll életművéről. Carroll szerepében maga a sztár, vendéghaknizni Johnny Deppet csábítja, hátha nem jön be neki.
  • Ezen a linken el lehet olvasni, hogy állítólag mi történik a Wolverine film első felvonásában - ha ilyen lesz, nagyon jó, ha jobb, akkkor még jobb. Felőlem már forgathatnák is, de úgy tűnik, hogy 2008-ig várnunk kell a filmre, mert Jackman egy kicsit elfoglalt.
Címkék: pletyka

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr3011068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása