Pucér Pamela a szőrmék ellen

2006. június 22. 13:11 - sixx Szólj hozzá!

Pamela Anderson, a spontán utcára kerülő home videók koronázatlan királynője, a nő, aki legtöbbször volt a Playboy címlapján, és akinek hol vannak szilikoncsöcsei, hol meg nem (hirtelen felindulásában kivetette a betéteket egyszer, aztán amikor a sarki közértben összetévesztették a szomszéd Julcsi nénivel, visszatetette - "ettől vagyok az, aki" nyilatkozta, és nem is tudja, hogy milyen igaza van), egy sor bebukott tévésorozat (Stacked, VIP) és mozifilm (Barb Wire) után az igazi hakni mezejére lép: egy üzlet kirakatában fog (nagy levegő) anyaszült meztelenül pózolni, ami annyire, de annyira meglepő, hogy ihaj.  A tett apropója nem más, mint az állatvédelem, a kiöregedő filmsztárok (v.ö BB) és (ezek szerint) roknőstények kedvenc projectje.

Persze hősnőnk nem a budaörsi madaras teszkóban fogja illegetni magát, hanem Stella McCarthy londoni üzletének kirakatában, biztos lesz sok bámészkodó kamerával, majd jól megnézzük az eredetileg 10 percesre tervezett polgárpukkasztást a youtube-on. (Tettünk volna fel csöcsös  képet is, de nem mertük).

Címkék: pletyka szőkenő

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr1610733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása