Mai pletykák

2006. június 20. 07:51 - sixx Szólj hozzá!
  • Russel "Szétkardozlak szandálban is, vazze" Crowe új filmjének forgatásán már azt is szeretette volna kikötni, hogy a forgatkönyvbe beleszólhasson - vétójognak megfelelő kondínciókkal. Az Ausztráliában játszódó love story (már unalmas) férfi főszerepét a sokkal szerényebb, és tehetségtelenebb Heath Ledger kapta meg, szerelme tárgya ki más lehetne, mint Nicole Kidman. A projectnek még nincs címe, javaslatokat commentben elfogadunk.
  • Kate Beckinsale, a legdögösebb "ilyen lény pedig nincs!" vadász vasárnap este még a latex cuccot pakolta a bőröndjébe, de hétfőn már vihette vissza a jelmezkölcsönzőbe: az Underworld 3 forgatókönyvéből hipp-hopp kiírták. A pikantériája dolognak az, hogy a könyvet Kate férje írta át, szóval óvatosan azzal az ebéddel, ki tudja mi lesz benne.
  • A szuperhős szerepek mindenkinek izgatják a fantáziáját, csodálkoztunk is, hogy Tom Cruise még egyet sem kapott (talán nem találtak annyi 150 centi magas színészt, hogy a szcientológia zászlóvivője kitűnhessen közülük?), de ennek vége: Tom barátunk bejelentette az igényét az Iron Man címszerepére (muhaha).
  • Brad Pitt a múlt héten még mindig csak a kezében tartotta azt a tollat, amivel az Ocean's 13-ra szóló szerződést kellett volna aláírnia. Az ok: amíg kedvese, Angelina Jolie a szülőszobában van, addig ő nem foglalkozik ilyen apróságokkal. Amennyire tudjuk, a trókörökös a világra jött, így minden akadály elhárult.
  • Kalifornia állam kormányzója annak idején egy baszott nagy műanyag kardot forgatva, és vérben úszva robbant be a filmvászonra a "Conan a barbár" címszerepében. A hírek szerint Boaz Yakin (nincs link, tessék guglizni) most elkészíti a film újráját, ami hű marad az eredeti történethez (mert Svarci ezek szerint kissé túlzás volt?), és ez milyen jó lesz nekünk.
Címkék: pletyka

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr310547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása