Indy 4 Seannal?

2006. június 12. 13:54 - sixx Szólj hozzá!

Sir Sean Connery, a kissé már élelmedett korba lépő egykori James Bond (75. évét tapossa az idén) tavaly kijelentette, hogy a büdös életben nem dolgozik a filmiparban többé, mert tele van "idióta barmokkal", és egyébként is minek fárasztják olyan szarságokkal, mint a Gyűrűk Ura (Gandalf szerepére nézte ki Peter Jackson), melynek forgatókönyvét "a feléig értette, utána hagyta a francba"?

Nos úgy néz ki, hogy az egyik Bond film címéhez hasonlóan (Never Say Never Again) az életműdíjas Connery sem tud szabadulni a múlt ördögeitől, hiszen a készülő Indiana Jones 4 (munkacím) szellemi és egyéb atyja, maga a nagy Steven Spielberg a napokban jelentette be, hogy "Indy apját akkor is beleírjuk a filmbe ha Connery nem akarja". Persze ezt csak azt követően bírta mondani, hogy hosszasan tárgyalt Connery-vel, és az ilyen kérdésekbe szintén beleszólással bíró Harrison Forddal. Reméljük ki tudta könyörögni a skót színészóriásból a boldogító igent.

Címkék: folytatás

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr3410355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása