Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A tíz legröhejesebb szexjelenet evör (18+)

2014. június 02. 19:00 - sixx 10 komment

A kedves olvasótábor igen lelkes, ha listát lát, akkor meg méginkább, ha csöcsöset, így ismét igyekszünk kiszolgálni a tömegigényt, de ezúttal némi humorral fűszerezve. Az ifc.com szedte össze minden idők legviccesebb szexjeleneteit, ezekből készült ez a válogatás. 

Kezdjük menten egy klasszikussal: Sylvester Stallone-t a Pusztítóban hibernálják a kilencvenes években, majd  kiolvasztják a jövőben, és ott nemhogy nem lehet káromkodni és a Taco Bell a gourmand kaják netovábbja, de a dugás sem olyan, mint korábban volt. Egyáltalán nem:

A Gigli eleve egy iszonyú szar film volt, Ben Affleck és Jennifer Lopez legendásan szar viszonyban volt a forgatás alatt végig, és ez rányomta a bélyegét a filmre is - persze ha rendes színészekről beszéltünk volna, akkor nem így lenne, Kim Basinger is rühellet Mickey Rourke-ot, mégis úgy riszálta neki a seggét a 9 és fél hétben, hogy a mai napig mutogatják. Na, a Gigli kúrását nem fogják.

Clive Owenről és Monica Bellucciról sok mindent el lehet mondani a Golyózápor című filmben, de azt nem, hogy félmunkát végeznek - és ebbe a dugás is beletartozik. Tessék utánuk csinálni.

Az a mi nagy szerencsénk, hogy Tommy Wiseau neve nem mond nekünk semmit. A világ egyik legócskább filmjét, a The Room című borzalmat elkészítő filmes a szexjeleneteket is úgy rendezte meg, mintha valami utazó rémcirkusz fellépőit instruálná, tessék csak megnézni a következő jelenetben a faszi fejét miközben a farkát nyalogatják:

A The Human Tornado az egyik klasszikus blaxploitation film, és persze van benne a műfajtól elvárható bűnözés, fehéreknek való beszólongatás, egy kis kungfu és persze dugás, de milyen! Ahogy 1:20 körül a dobozból kimásznak a fekete csávók, azon nem lehet nem röhögni.

Egy ilyen listáról nem maradhat le a Team America: World Police klasszikus dugása sem, két bábu még soha nem volt ilyen erotikus egy filmben sem.

Szerintünk az egyik legröhejesebb szexjelenet evör a Crank, azaz Nagyfeszültség című filmben látható, abban, amiben a főszereplő vérében folyamatosan adrenalinnak kell keringenie, egyébként meghal. Ne tessék kérdezni, nem most fogjuk megmagyarázni. A jelenetben Jason Statham kúrja szét Amy Smart agyát, de istenesen.

Ez a rövid, de annál viccesebb jelenet az Office Space-ből van, amiben éppen Jennifer Anistont pocsékolják meg az egyik főszereplő álmában. A pocsékoló a menet közben azt veti oda neki, hogy ha nem gáz, a jelentést azért rakja már össze neki, miközben ő a csajával foglalkozik.

A Watchmenben Malin Akermant vagy kétszer is ágyba viszik, ezek közül az a vicces, amikor egy eleve nem túl erotikus jelenet alá a film zenei rendezője a Halleluja című Leonard Cohen-slágert pakolta oda, ki tudja miért.

A végére pedig marad a Jack Frost egyik jelenete, amiben Shannon Elizabeth-et egy hóember (egy HÓEMBER) csinálja meg. No comment.    

Címkék: film szex 18+

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr426260123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rejtélyes 2014.06.02. 21:58:34

Miert kepzeli ennyi ember hogy a hoember megrakja a nocit? Csak odaveri a no fejet a falhoz joparszor, abba hal bele...

AaannnaaA 2014.06.02. 22:03:31

... és ne feledjük Cindy Crawford - William Baldwin légyottját sem a Tiszta játszma c. filmben, bár végül az aktust nem fejezték be, mert nagyon lőni kellett az ellent :)
Simán beleillik a legröhejesebbek közé.

Grifter 2014.06.03. 00:57:01

Nekem a Watchmen-es bejött, valahogy adta a korszellemet meg az egész szuperhősösdit a maga módján :)

Giggsy · http://sgtgiggsy.blogspot.hu 2014.06.03. 05:12:56

@Grifter: Nem tudom, a watchmen-es szerintem szar volt. Főleg, hogy a világtörténelem legócskább Halleluja feldolgozását sikerült alákeverni.

Thoras 2014.06.03. 05:21:13

@Giggsy: Amennyire tudom ez az "ócska feldolgozás" az eredeti.

Giggsy · http://sgtgiggsy.blogspot.hu 2014.06.03. 05:31:10

@Thoras: Nem tudom, itt feldolgozásként hivatkoznak a Watchmenben lévőre: en.wikipedia.org/wiki/Hallelujah_(Leonard_Cohen_song)

gizmo26 2014.06.03. 08:41:11

Zack és Miri make a porno .... jelenet a székrekedéses csajjal
www.youtube.com/watch?v=cIItO0ScIMI

Szputya 2014.06.03. 10:01:39

Szerintem a Specialistában van a leborzasztóbb... Stallone meg Sharon Stone... juj...
süti beállítások módosítása