Jet Li lehet a harmadik Múmia

2007. március 29. 07:02 - sixx 1 komment

Nem biztos, hogy jó ötlet, de minket erről nem nagyon kérdeznek meg: lesz Múmia 3, és ha minden igaz, akkor az eddig is nagy katyvasznak tűnő kalandfilm kiegészülhet még egy oda nem illő szereplővel, az újkori harcművész-atyaúristennel, Jet Li mesterrel.

Eddig még annyira nem is lenne semi baj a hírrel, mert jöjjön Li, és rúgja pörgővel fejbe Brendan Frasiert, nem fogjuk sajnálni egy cseppet sem, de ha hinni lehet a Hollywood Reporter információinak, akkor a cseppet sem félelmetes külsejű és meglehetősen alacsony Li magát a múmiát alakítaná, ami azért egy cseppet vicces.

A kiszivárgott forgatókönyv-vázlat szerint a történet Kínában fog játszódni (viszlát, Oded Fehr) és a szokásos régmúltbeli kezdés után a II. Világháborút követő korszakba ugrunk, és megjelennek majd a híres terrakotta harcosok is, nagy számban. A könyvet kiszivárogtató forrás megjegyezte, hogy egy Indy Jones nyúlásról van szó, és fos az egész - mi előre szóltunk, hogy nem kéne bolygatni ezt a történetet többé.

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr4451158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sarasvati / sütifej (törölt) 2007.03.29. 18:36:18

Ez most nem b..sztatás, de...HOGY LEHET ILYEN HIBÁSAN gépelni Sixx?
A Múmiából egy is sok volt:P
süti beállítások módosítása