Amikor túlbuzog a cenzor

2007. január 26. 12:42 - sixx 5 komment

Már korábban beszámoltunk róla, hogy a repülőkön vetített filmeket a szokásosnál is jobban megcsonkítják a szorgos cenzorok, bizonyos szavakat ugye nem lehet csak úgy kimondani a vakvilágba, mert a végén még felhorgadás lesz belőle, meg per, és senki nem kockáztatja meg, hogy egy fuck miatt milliókat fizessen egy bigott baromnak. Ez van, az ember beletörődik, meg amúgy is holtrészegre issza magát (ha lehet, igaz, gyökér Lufthansa?), a filmet meg ki nem szarja le.

A yahoo arról számolt be, hogy a friss Oscar-nevezett Királynő című Helen Mirren film is megkapta a magáét egy lelkes jómunkásembernek köszönhetően: a fuckok mellett kibaszták belőle a "God" szócskát is, ami ugye Istent jelent, és potenciális veszélyforrás káromkodásilag. Ebből persze mókás kis dolgok születtek, pl: "(Fütty) áldja meg, asszonyom!", és társai, még szerencse, hogy a himnuszt (God Save the Queen) nem adták elő sűrűn, akkor lett volna röhögés igazán.

Címkék: cenzúra

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr2731172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

asztrov 2007.01.26. 18:04:36

hát nem kell flancos nyugati társaságok gépein utazni...:) én az utóbbi 6 évben kivétel nélkül volt kgst alapjain nyugvó repülőtársaságok járatain utaztam, összesen majd 48 órát, és e tapasztalat alapján azt mondhatom: kizárólag dizni filmeket jégkorszakot, shreket és társaikat láttam, valamint a gere/roberts micsoda nőt és még ebből a vonalból... nem voltak cenzúrázva..:P még Júlia kicsusszanó puniszőre se.. de az utak java részén amúgy is egy földgömbön piros nyálat húzó férget kellett nézni. azon meg végképp nincs mit cenzúrázni.

saco 2007.01.27. 14:27:05

Mindeni utazzon a magánrepcsijén, saját önnönmagát csak nem perli be :)

Mellesleg cenzúra sux

Sánta Kántor · http://nincskegyelem.blog.hu 2007.01.27. 14:58:05

Ódivatú vagyok, és nem tudok trackbackelni, meg hasonlók, úgyhogy itt a véleményem:
nincskegyelem.blog.hu/2007/01/27/figyeljunk_mar_oda_egymasra
süti beállítások módosítása