Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A filmtörténet tíz legjobb leszbicsókja (18+)

2014. május 28. 08:02 - sixx 9 komment

Kiskutyával, gyerekkel, de főleg csöccsel mindent el lehet adni, ez nagyjából olyan alapvetés, mint az, hogy Jáksó László nem tud tévésorozatot készíteni (lásd még a Marslakók című katyvasz földbe állását és az azt követő hisztit). Mi jobb egy kéjesen nyögdécselő nőnél a filmvásznon? Hát két dévaj menyecske, amint egymás másodlagos nemi jellegeit masszírozzák lelkesen és hozzá smárolnak is egy egészségeset. A What Culture blog volt olyan kedves, és összeszedte a legjobb tíz filmes/tévés leszbismárt, ha esetleg valami kimaradt volna, kommentekben tessen jelezni, pótoljuk menten. A lista nem a mi sorrendünket tükrözi.

Amanda Seyfried & Julianne Moore - Chloe (2009)

Atom Egoyan erotikus thrillerjében Moore azt hiszi, a férje (Liam Neeson) megcsalja, így tőrbe akarja csalni Seyfried segítségével, aki viszont csak azért kezd viszonyba a faszival, hogy ezzel felizgassa Moore-t, mert őt akarja megkapni. És ebből lesz ez:

Denise Faye & Lisa Arturo – Amerikai Pite 2 (2001)

És ha valakinek nem lett volna elég a két, azóta egyetlen jelentős szerepet sem kapó csaj, a vígjátékban a leszbicsókot egy kis fiú-fiú smárral kellett viszonozni.

Heather Graham & Jessica Stroup – Broken (2006)

Pedig 1997-ben még úgy nézett ki, hogy Heather Grahamből A-listás színésznő lehet, de a Boogie Nights után igazán jó filmszerepeket nem talált magának, és amikor elment a Scurbs címűá sitcomba szerepelni, akkor még nem volt menő a tévé sem. Azóta sem talál vissza arra az útra, amire szánták, pedig igyekszik. Jessica Stoupot a 90210-ból és a The Followingból ismerhetjük.

Jennifer Tilly & Gina Gershon – Bound (1996)

Az ilyen listák egyik kedvenc darabja, pedig nem ez a mátrixos Wachovski-testvérek legjobb filmje, viszont ebben csábítja el Tilly Gershont. Nagyon.


Angelina Jolie & Elizabeth Mitchell – Gia (1998)

A minden kezdet nehéz jegyében készült filmben a 2013-as év legjobban fizetett női színésznője, Jolie, és a Losttal, majd a Revolutionnel stabil hírnevet szerző Mitchell úgy esett egymásnak, mintha egy leszbikus szoftpornó forgatásán lennének.

Scarlett Johansson & Penélope Cruz – Vicky Cristina Barcelona (2008)

Woody Allen piros fényben fürdő jelenete miatt biztos sokan kétszer is megnézték az amúgy nem túl jól sikerült filmet. Johanssont ma is rá lehet valami hasonlóra venni, legutóbbi filmjében is lehajigálja a textilt magáról. 

Naomi Watts & Laura Harring – Mulholland Drive (2001)

David Lynch filmjében Watts nagyon szarul érezte magát, és nemcsak a leszbikus jelenetek hanem a maszturbálós szegmens miatt, ami alatt tényleg elsírta magát. Ráadásul nem is egyszer kellett rácuppannia Laura Harringre. Nehéz kenyér ez, na.

 

Denise Richards & Neve Campbell – Wild Things (1998)

Két jelenet elég volt ahhoz, hogy az egyébként is elég jól összerakott thrillert popkulturális ikoná emelje: az egyikben Richards és Campbell egy medencében szereti egymást kicsit, a másikban Matt Dillon is beszáll a buliba.

Natalie Portman & Mila Kunis – Black Swan (2010)

Az Oscar-díjas Fekete hattyú csókjelenetét a nemzetközi sajtó a filmtörténet egyik legerotikusabb momentumának tartja. Kunis és Portman apait-anyait belead, az tuti.

Sarah Michelle Gellar & Selma Blair – Cruel Intentions (1999)

A What Culture szerint ez lenne minden idők legizgatóbb, legerotikusabb lány-lány csókjelenetete. Majd kommentekben el tetszenek dönteni, igazuk van-e.

Címkék: film csaj smár 18+

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr556211297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

XXL 2014.05.28. 12:20:31

Az ilyen buzilobbit imádom.

AlexWolf 2014.05.28. 12:36:43

Kihagytátok a Star Trek Deep Space nine ominózus részét, amikor az egyik főszereplő Jadzia Dax és a volt felesége csókolózott. A teljes képhez hozzátartozik, hogy Jadzia testében szimbiózisban él vele a Dax nevű lény, aki előzőleg egy férfi testben volt a másik nő férje. tudom bonyesz, de a lényegen nem változtat :D
www.youtube.com/watch?v=bvfJRLTNmUI

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.05.28. 12:51:25

a filmek felét legalább nem is láttam.

mojoking77 2014.05.28. 14:44:24

@doggfather: Haat, azert ez nem feltetlenul a filmek hibaja... :)
Nekem a Vicky Cristina Barcelona es a Chloe maradt csak ki eddig, pedig egyikre sem azert ultem be, hogy majd latok egy jo kics leszbicsokosjelenetet....

WasteX 2014.06.02. 23:51:24

Hát, csodálkozom, hogy ez kimaradt az összeállítók listájából (ha maradunk a 10-nél, sok helyére befért volna, főleg az Amerikai Pités helyére :) ) : Rebecca Romijn és Rie Rasmussen a Feme Fatale című fílmben -> www.dailymotion.com/video/x9phxg_rebecca-romijn-stamos-rie-rasmussen_redband

scal · http://filmbook.blog.hu/ 2015.07.02. 09:45:04

szerintem jó összeállítás, lesz mit nézzek a nyárra :D
süti beállítások módosítása