Van pár képünk a Django Unchained-ből

2012. május 30. 16:01 - sixx Szólj hozzá!

Cannes-ban bemutattak pár percet a új Quentin Tarantino-filmből, a Djago Unchained-ből, amiben Jamie Foxx, Christoph Waltz, Leonardo DiCaprio, Samuel L. Jackson és Walton Goggins is szerepel majd. A történet az USA déli részén játszódik, két évvel a polgárháború előtt, a címszereplő Django (Foxx) egy rabszolga, aki meglép gazdáitól, de nem jut messzire, mert elkapja egy fejvadász (Waltz), aki ezt követően a Brittle tesók nyomába ered - de ehhez Django segítségére van szüksége, akinek ezért cserébe beígéri, hogy felszabadítja, ha a küldetés sikerrel jár. Az ugrás után még több kép és infó.

django5282920126.jpeg

Ezt követően a két fickó együtt keresi a Vadnyugat legrettegettebb bűnözőit, illetve Django feleségét, akit rabszolgasorsból kellene valahogy kiszabadítani. A végén eljutnak egy ültetvényre, ahol Calvin Candie (DiCaprio) egyfajta gladiátorhadsereget képeztet ki rabszolgáiból, és persze valaki belefingik a nulláslisztbe. A film előzetese külföldön a jövő héten érkező Prometheus előtt látható, hátha nálunk is. 

django5282920123.jpeg

django5282920122.jpeg

django5282920127.jpeg

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr724555300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása