Mai pletykák

2008. február 11. 12:36 - sixx 6 komment
  • A Juno című független filmben nyújtott alakításával nagyon felment Ellen Page ázsiója, amin annyira nem is csodálkozunk, inkább az a furcsa, hogy hamarabb nem vették észre mennyire tehetséges a csaj. Következő projectje Sam Raimi alacsony költségvetésű horrorja, a Drag Me to Hell lesz, reméljük Evil Dead stílben és színvonalon sikerül megvalósítani.
  • Itt egy kép Mickey Rourjke mesterről, hát nem volt kegyes hozzá a sors meg a kor sem.
  • Jó esély van arra, hogy csak elkészül a Lost Boys 2, Corey Haim mellett Corey Feldman is aláírt már hozzá, bár Kiefer Sutherland egyelőre még vonakodik.
  • David Slate, a Hard Candy (Ellen Page eszméletlen filmje) és a 30 Days of Night című fasza kis vámpíros horror rendezője fogja csinálni az Unthinkable című thrillert, ami egy, az USA területén kóválygó atombombáról, az azt kereső ügynökökről és azok kíméletlen módszereiről szól, afféle moralizáslós-bombakergetős-amcsizászlós katyvasznak tűnik, de meg fogjuk nézni.
  • Nicholas Cage elkészítette a Bangkok Dangerous remake-jét, de az eredeti filmmel ellentétben nem süketnéma bérgyilkost játszik benne, mert túl nagy sztár ahoz, hogy a gázsiért egy szót se szóljon. Nem biztos, hogy jó ötlet beszédre bírni mellesleg, de mindegy.

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr53333406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ritacica88 2008.02.11. 13:48:20

Szerintem a Juno semmiképp sem fog nyerni, az amerikaiak túl hülyék ahhoz, hogy megértsék.

Ritacica88 2008.02.11. 14:59:47

Más téma!Épp most néztem meg a képét, és ez a Mickey Rourke ember???!!!Vagy mi?Nem értem!Pedig még a Sin cityben is egész jól nézett ki!:))))

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2008.02.11. 17:02:44

Szétitta ,drogozta már magát szvsz. Biztos benne volt még pár bunyóban is:)

dasenyka · http://www.network.hu/dasenyka 2008.03.06. 13:55:32

Jó volt a Juno és a Vérző arany is, a Nem vénnek való vidék, pedig szerintem nem Coenék legjobb filmje, de mindegy... nem volt most valami nagy a felhozatal...

trailer:
filmes.network.hu/videos/show/8372

marlasinner 2008.03.13. 11:06:54

A Juno jó film, érdemes megnézni...
Mickey Rourke pedig a 80-as évek végén profi boxoló volt, szétverték az arcát, aztán mikor rájött, hogy így nem mutat annyira jól a vásznon, agyon plasztikáztatta magát.
és most így néz ki...:

filmes.network.hu/pictures/show/48329
süti beállítások módosítása