Mai pletykák

2008. február 04. 14:52 - sixx 3 komment
  • Azt olvastuk valahol, hogy a Spider-man univerzum egyik legkúlabb főellensége, azaz Venom kap egy fasza spinoffot, ráadásul annál a Marvel Productionsnál, amelyik már aláírta a különmegállapodást a WGA-val, azaz semmi akadálya a forgatókönyv megírásának.
  • Az lehet, hogy Sly Stallone nyugdíjazta Rambót, de az akciófilmektől nem mond le, sőt: két újabb projectre írt alá, melyeket nem csak rendezni fog, de főszereplő is lesz bennük, csak aztán infarktust/szélütést ne kapjon a forgatáson.
  • Joe Johnstone, a Jumanji és a Jurrasic Park III rendezője vette át a Wolf Man című projectet Mark Romanektől, amiben a farkasembert Benicio Del Toro alakítja majd, és Sir Anthony Hopkins is feltűnik benne. Várjuk.
  • A Cloverfield megkapja a maga folytatását, de a neten keringő pletykákkal ellentétben nem az első film eseményeit fogják benne megmutatni más szemszögből, hanem faszán folytatják majd - hogy mit, azt nem tudjuk, mert nem láttuk a filmet még. Ha valakinek van linkje normális változathoz, átdobhatná.
  • Filmposzter rajongók ide klikkoljanak: In Bruges, Doomsday és Semi-Pro cuccok.
  • A Juno című terhescsajos film átlépte a 100 milliós álomhatárt, nem semmi.
  • Quentin Tarantino egy interjúban azt bírta mondani, hogy nagyon szeretne egy kémfilmet forgatni, és hozzátette, hogy Len Deighton Berlin Game című könyvét olvasgatja ezerrel.
  • James Gandolfini aláírt a Marvin Gaye életéről szóló filmhez. No nem a soulénekest alakítja majd (hülyén is nézne ki a dolog), hanem egy kocsma tulaját, aki rávezeti az élettől megcsömörlött Gaye-t, hogy ismét énekeljen, vagy valami ilyesmi.
  • Állítólag a mozikban mutatkozik be a Clone Wars, Lucasék legfrissebb Star Wars tévéprojectje, mégpedig úgy, hogy az első három részt egyben mutatják be, egy 90 perces mozifilmben. Animációs filmről van szó, nem kell infarktust kapni azonnal.
  • Rob Lowe csatlakozott Jannifer Garnerhez és Ricky Gervais-hez a This Side of Truth című vígjátékban. A sztori egy olyan világban játszódik, ahol mindenkinek igazat kell mondania, de Gervais karaktere feltalálja a hazugságot.
  • A Disney valószínűleg két újabb Nemzet aranya filmet akar még, hiszen bejegyeztették a NationalTreasure3DVD.com és NationalTreasure4DVD.com oldalakat.

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr60324847

Trackbackek, pingbackek:

Pingback: Disney » Blog Archive » Mai pletykák 2008.02.04. 16:54:46

[...]pletykák Rozi a moziban wrote an interesting post today on[...]

Pingback: Cloverfield » Mai pletykák 2008.02.04. 16:54:07

[...]February 4th, 2008 Rozi a moziban wrote an interesting post today on[...]

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2008.02.04. 19:44:43

Még ütös is lehetne a Venom film, ha nem megy közelébe Sam Raimi.

Médiageci · http://twitter.com/mediageci 2008.02.08. 19:49:03

A Marvel témához: Nem tudom mennyire ismert, bejelentették-e már, én véletlenül botlottam bele a blogposztomba Magnetót keresve, hogy lesz Magneto spinoff mozi is. David S. Goyer rendezi, 2009-re ígérik, az IMDb szerint még nagyon előkészítési fázisban van, cast sincs, de mivel fiatalkorról szóló prequel lesz, nem valószínű, hog Sir Ian szerepel benne.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2008.02.09. 17:45:06

Ja lesz, de előbb a Wolverine-t akarták tető alá hozni. Remélem mindkettő jó lesz
süti beállítások módosítása