Van akinek bejön a torrentezés

2008. január 28. 12:11 - sixx Szólj hozzá!

A sajtó általában azzal van tele, hogy a szegény filmesek mennyit szenvednek az internetes (értsd: illegális) letöltések miatt, akadnak olyanok is, akik ugyan nem örülnek neki annyira, de nem is írtják tűzzel-vassal a torrenteket, mert ha más nem, legalább így eljut a munkájuk azokhoz, akiknek szánták, azaz a nézőhöz. A Comment:Com már írt róla, hogy a Weeds című sorozat készítője kifejezetten örül annak, hogy nem csak a Showtime előfizetői, hanem tévéfüggők milliói látják a kertvárosi füves anyuka kalandjait, most pedig a The Nines című független film rendezője, John August írta a blogján, hogy felőle letölthetik a filmjét, és a torrentezést nem igazán tekinti lopásnak. Tessék csak olvasni:

 

I’m not bouncy with joy over my movie getting torrented, but I think it’s a stretch to equate unlawful downloading with traditional theft. As many commenters have pointed out, The Nines isn’t available in any legal form in many countries around the world, nor will it be in any foreseeable time frame. So I have a hard time arguing that a reader in Germany should pay for the movie when there’s no way he could.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr33314621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása