A 2007-es év legszarabb trélerei

2008. január 25. 14:23 - sixx 2 komment

Imádjuk a listákat, akkor meg különösen, ha az igazán szar filmek tréreleit gyűjtik össze rajta, így nagyon megörültünk, hogy az újraindulásunk alkalmából (mi másért?) megújult Ifilm site (most már a Spike tv fennhatósága alatt van) előjött egy ilyen listával. Nem vagyunk lusták, belinkeljük hát az összeset, lesz min csámcsogni, az tuti. (Két trailert csak a youtube-on találtunk meg, ez van.)

Kezdjük menten az Illegal Aliens című trágyával, amiben a drogtúladagolásban elhunyt Nicole Anna Smith domborít, a kis hölgyet életében méretes csöcseiről és gerontofil hajlamairól ismertük, de nem leszünk parasztok. A film a tréler alapján katartikus élmény lehetett.


 

Másodikként itt a Redline, a 2000-es években feltámasztott autóbuzi filmek egyik képviselője, amiben a trükkök olyan szinten voltak szarok, mint mondjuk a Pirx kapitányban, pedig az már jelent valamit. A Redline tréler láttán az ember nosztalgiával gondol vissza a The Fast and The Furious három darabjára, pedig ez már igy magában is szánalmas.

 

Két kutyás filmet veszünk egymás után: az Underdogban egy szuperhős eb körül zajlanak az események, míg a Firehouse Dogban egy elkóborolt négylábú lesz egy lúzerekkel feltöltött tűzoltóság kabalája, és elkap egy gyújtogató köcsögöt is. Bruce Greenwood minden bizonnyal be volt állva, amikor aláírta a szerződést.

 

 

A következő darab alapkoncepciójával mélységesen egyetértünk, az időgépbe ragadt, harangnadrágos-virágzabáló köcsög hippiket ideje már móresre tanítani, de a tréler alapján istenbizony nem tudjuk eldönteni, hogy David Arquette író/rendező/producer mit is akart ezzel a filmmel istenigazából.

 

A The Combebacks című űber-sportfilm-paródia akár még jó is lehetett volna, kár, hogy a készítők nem a "a kevesebb néha több" illetve "nem kell elbaszni minden jelenetet az idétlen vigyorral" elvek mentén tették össze a trélert. Ha valaki látta a filmet, megkommentelhetné, hogy milyen volt.

 

Bruce Willis és Halle Berry karriergyilkos krimije nálunk is bukott egy nagyot, engem kapásból arra a filmre emlékeztetett, amiben Willis pszichiátert alakít, és kilátszik a farka az úszómedencés jelenetben, de ebben még ennyi öröme sem volt a női nézőknek.

 

A Slow Burn az a film volt, amiben Jolene Blalock rasztaparókában alakított néger nőt, és ha ez eleve nem lett volna elég ahhoz, higy az ember messze szaladjon a mozik környékéről is, jött még hozzá a csúcson bőven túllévő Ray Liotta, meg egy nagyon gagyi sztori.

 

Robin Williams az a színész, akit hosszú távon maximum az anyja bír elviselni, ha papot játszik, akkor meg még ő sem. Imádtuk a Live on Broadway című standupját, és tudtunk röhögni és sírni is a Jó reggelt Vietnámon, de a License to Wed filmet 10 perc után úgy téptük ki a DVD-ből, hogy öröm volt nézni.

Olyan címmel, hogy Mr. Magorium's Wonder Emporium csak és kizárólag egy totál beszívott rendező adhat ki filmet a kezéből, de a tréler alapján a fűnél sokkal keményebb cucc kellett a megrendezéséhez, mondjuk LSD, amiből minden bizonnyal kapott a két főszereplő, Dustin Hoffman és Natalie Portman is, tessék csak jól megfigyelni a nyitójelenetet!

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr8311044

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Beyonder 2008.01.25. 16:15:47

A hippi-horroros nem is tűnik rossznak...

--tionion-- 2008.01.26. 13:02:43

azért williamsnek volta még jó filmjei, én pl szerettem a patch adams-et meg a kétszáz éves embert is...hogy a halászkirály legendájáról ne is beszéljünk.
amúgy nekem ez sem tűnt vészesnek
süti beállítások módosítása