Trélerpark: Diane Lane vs. The Evil Geek

2008. január 24. 15:48 - sixx 1 komment

Kérem szépen, hamarosan a mozikban (odakünn) az Untraceable című thrille-horror izé, amiben az FBI-ügynököt alakító Diane Lane egy olyan, nagyon okos, és kibaszott kegyetlen gyilkost fog kergetni másfél órán át, (majd feltehetően elkapni az utolsó előtti pillanatban, miközben a lánya/anyja/rokona majd' elvérzik egy pincében, és a zene zaklatott vonósokkal operál majd) aki a zinternetbe teszi bele a gyilkolást, lenyomozhatatlan honlapján át élőben közvetíti áldozatai elmúlását, minél többen klikkolnak, annál hamarabb vérzik el a szegény pára, és így tovább. Nem látuk még a filmet, de a trailer alapján a szemüveges geek a főgeci.

Címkék: trélerpark

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr24309737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mobilka 2008.01.25. 12:14:51

Fura dolog ez a horror filmekkel. Nem elég manapság a sima mészárolós-zsigerelős-hentelés, meg kell spékelni internettel meg hightech izékkel hogy jobban borzonghasson a delikvens (már aki akar). Én magam csak röhögök ezeken, mert kb. a film felénél - harmadánál tudod ki a főhentelő (vagy sejted), onnantól kezdve meg azzal szórakozom, hogy 99%-os pontossággal mondom meg előre a következő jelenet történéseit, annyira kiszámítható (pince, rokonok bezárva, húzós zene blabla).
süti beállítások módosítása