Trélerpark: Golden Compass

2007. június 07. 07:16 - sixx 1 komment

"A New Line elhozta nekünk Középföldét, most jön az Arany iránytű", ez szlogennek azért elég szar, de ez van. Új fantasy karácsonyra, hadd vesszenek meg a felnőttek a moziban, habár a trailer nekünk is felkeltette az érdeklődésünk. Párhuzamos világok, beszélő állatok, óramű irányít mindent, nagyon kellemesen fest a körítés, csak aztán történet is legyen hozzá, mert amit tudunk róla - egy 12 éves kislány elrabolt barátja után ered - az nagyon karcsú.

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr9792364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kilfenora 2007.08.27. 15:32:21

Még további két részre számítsatok, mert a trilógia másik maradéka is bőven megjelent már. Magyarul is olvasható Philip Pullmann "His Dark Materials Trilogy"-ja, évekkel ezelőtt láttam a Magyar Könyvklubnál. Szóval jó lesz, sokkal jobb, mint HP :)
Ja, és az eredeti (brit) cím: Northern Lights, magyarul is Északi Fény címmel jelent meg. A Golden Compass - ki nem találnátok - a könyv amerikai címe volt...
süti beállítások módosítása