A szereposztó dívány hírei

2007. június 01. 09:25 - sixx 1 komment
  • Mark Wahlberg követlező filmjében Joaquin Phoenix és Robert Duvall oldalán alakít majd rendőrt, aki az orosz maffiával készül leszámolni. Duvall a geciember, Phoenix a besúgó szerepét kapta, hol is láttuk ezt már?
  • Újabb közepesen ismert név csatlakozott a következő Batman-filmhez, a tévéből (Holtsáv) jól ismert Anthony Michael Hall, aki sajnos nem álrulhatta el milyen szerepet alakít benne, mert aláírt valami papírt. Kár.
  • Johnny Depp úgy látszik belejött Jack Sparrow kapitány szerepébe, mert kijelentette, hogy tőle aztán forgathatnak még egy párat a sorozattá fajulás veszélyével fenyegetett Karib-tenger kalózai franchise-ból. Szerintünk nem kellene.
  • Julia Roberts visszatér a mozivászonra, mégpedig Joan Root szerepében, aki egy természetfilmes volt, míg tavaly le nem lőtték Kenyában. A film a hölgy karrierjének kezdeteit mutatja be.
Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr2587769

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bigfater · http://bigfater.blog.hu 2007.06.03. 12:46:55

Egy magyar találmány van kifejlesztés qlatt ami szemüveg nélkül is 3 dimenziós képet mutat. Térben látszódik minden.
index.hu/tech/tudomany/ttfkp060327/

Bigfater
süti beállítások módosítása