Két Star Wars sorozat készül, de mozifilm nem

2007. május 29. 06:27 - sixx 10 komment

A rajongók vérnyomását alaposan felemelő pletykák terjedtek el mostanában, és ahogyan az ilyen rémhírek esetében már megszokhattuk, olyan forrástól eredtek, aki már látott olyan embert, aki hallotta Lucast reggeli kávézás közben az asszisztensével tárgyalni, és állítólag azt mondta a szakállas ember, hogy két Star Wars tévéfilmet akar forgatni, és hogy ez mennyire fasza lesz, meg minden. A jó álhírek hagyománya szerint ennek is van valóságalapja, de az igazság már sokkal árnyaltabb, mint elsőre látszott. Lucas kénytelen volt nyilatkozni az ügyben, mivel nem akarta, hogy egyre több, munkahelyén csak és kizárólag Darth Vader maszkban megjelenő fan kapjon vértolulást a sztorik találgatásától, és kijelentette, hogy két sorozatot valóban tervbe vett, de filmről egy büdös szó sem esik, olyan nem lesz, kész, ennyi volt, tessék elfelejteni.

Az első sorozat a Star Wars: The Clone Wars címet kapta, és egy teljes egészében animációs dologról van szó, ami a címben is említett korszak eseményeit öleli majd fel, űrcsaták, lézerkardozás és hasonló nyalánkságok. A tervek szerint ez a sorozat valamikor 2008-ban kerül a tévé képernyőjére, feltehetően a FOX jóvoltából, de itt már bele is nézhetünk, és szörnyülködhetünk közösen. A másik, jóval izgalmasabb terv egy rendes drámai sorozat lesz színészekkel, meg tonnányi trükkel (és reményenk szerint Jar-Jar nélkül), mely jelenleg még csak a tervezési fázisban jár, így a történetéről semmit nem lehet tudni - csak az tűnik biztosnak, hogy a 2009/2010-es idényre tervezik a bemutatóját.

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr4888560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2007.05.29. 09:28:38

De hát a Clone Wars már le is ment a Cartoon Network-ön, sőt az RTL Klubon is, ha jól emlékszem. A zseniális Genndy Tartakovsky rajzolta és a 2. és a 3. rész között játszódik.

tüske · http://ketertelmu.blog.hu 2007.05.29. 09:55:35

Szörnyűlködhetünk? Nem is olyan rossz ez. Az új trilógia amúgy is elég rajzfilmesre sikerült, abba a vonalba beleillik.

A régi rajongók, akiknek a Csillagok Háborúja egyet jelentett azzal, hogy Luke föllép a homokbuckára, és látja lemenni a két napot, lassan kihalnak - velem együtt...

Takács Sándor hentes és mészáros (Hatvan) 2007.05.29. 10:21:26

"Szörnyűlködhetünk? Nem is olyan rossz ez. Az új trilógia amúgy is elég rajzfilmesre sikerült, abba a vonalba beleillik. "

Sőt, szerintem jobb is mint a film, olyan szempontból, hogy egy rajzfilmfigurától normális dolog, hogy felugrik a levegőbe és átrepül egy hegynyi gépezeten, miközben lekaszabol ezer ellenséget - míg ugyanez a rendes filmben, élő szereplővel azért elég necces... hiába jedi az illető...

-Szűcs Gyula- · http://nerdblog.blog.hu/ 2007.05.29. 12:30:20

Az egyik (rajzfilm)sorozat úgy tudom, az EP III. és az"ős-sztárwársz", a New Hope közötti időszakot meséli el: Organa szenátor megszervezi a lázadók szövetségét, felbukkan Mon Mothma, megtudjuk, honnan szalajtották Dodonna admirálist, Wedge-et, látunk majd flesbekket a regénybeli Kék Vezértől, aki azt mondta Luke-nak a Halálcsillag szétkapása előtt: "harcoltam együtt az apáddal, ha csak tizedannyi tehetség szorult beléd, mint belé, én már nem aggódok", megtudjuk, Biggs Darklighter milyen alakokkal cimborált össze a Birodalmi Akadémián, akiknek az ügyét fontosabbnak tartotta, mint megvárni, amíg Luke-ot is felveszik és együtt pilótáskodhatnak, stb. stb. stb.
Remélem, látunk majd Han Solot is, aki egy nyaktörő menekülés alkalmával kiszórja Jabba fűszerszállítmányát az űrbe :)))

Az élőszereplős SW-sorozat pedig állítólag a KOTOR-játék/képregény sztoriát követi majd - rossz pletykák szerint a ez a két cucc olyannyira jó volt, hogy Lukács bácsi rájuk szólt az igazgatói székből: "Gyerekek, vegyetek vissza, mert ez nagyobbat üt majd, mint a III. epizódom!!!"

Szóval én nem aggódok a készülő sorozatok minősége miatt! ;)

kicsitian_real 2007.05.29. 15:57:31

Khm... Mar nem azert, de (ahogy Birka is emlitette) a Clone Wars nem lesz, hanem volt: meghozza ket evad lement mar. Meg magyarul beszelo alienek is voltak benne :) Ja, es mellesleg kurvajo.

Amirol Lucas bacsi beszelt, a ket sorozat az:

1. Clone Wars 3. evada
2. Eloszereplos minisorozat

sixx · http://comment.blog.hu 2007.05.29. 16:16:50

hát igazi kicsitian, akkor a cinematical hazudik, vagy ez egy új clone wars, mert nem harmadik évadot említettek, hanem új sorozatot, aminek a trailerét a fenti linken meg is nézheted - szerintem nem ebből volt két évad. Igaz, nem vagyon naprakész fan, csak gyanús.

-Szűcs Gyula- · http://nerdblog.blog.hu/ 2007.05.30. 02:04:17

Hmmm... Nekem ez a 3D-s Clone Wars akkor új, de örülök neki, mint Wampa jéglény az arra tébláboló Skywalkernek ;)

kicsitian_real 2007.05.30. 09:29:28

sixx: most mar total nem ertem :) Igazad van, ez nem a Clone Wars harmadik evada, hanem valami total mas... Szerintem nem kellene ezt a 3d-t eroltetni nekik, a Tartakovsky fele sokkal hangulatosabb.

Viszont tenyleg lesz Clone Wars harmadik evad (allitolag), ezert hittem, hogy ez az (nameg azert mert Clone Wars a cime ennek is :P):

episodeworld.com/show/Star_Wars_-_Clone_Wars

De akkor most ez mikor lesz? Vagy nem lesz? Nem ertem. Wikipedian ezt irjak:

"The original series consists of 20 three-minute installments for Seasons 1 and 2 (later known as Volume 1), and five 12-to-15 minute installments for Season 3 (later called Volume 2)."

Szoval ami az episodeworld-on season 2-kent szerepel, az a season 3. De akkor mi ez a tovabbi 3 resz?

jociintheuk 2007.07.10. 01:19:31

en oszintem aggodom az SW jovoje miatt. a tv-s megjelenes mindenkeppen lefokozo. nem ertem, a barom lucas, ha ennyire elege van elete fomuvebol, akkor legalabb adja ki MASNAK megcsinalasra a tovabbiakban a mozifilmet. tuti eladhato, tuti megcsinalhato, tuti disztribucio. szentem, mihelyst belatja, ez fog tortenni. nagyon remelem!!
süti beállítások módosítása