A szereposztó dívány hírei

2007. május 28. 15:21 - sixx Szólj hozzá!
  • Tom Sizemore-t elhajtották az I Scream Man című b-kategóriás horror forgatásáról, mert megint előjöttek drog- és alkoholproblémái (értsd, be volt szakadva és/vagy rúgva). Kár, mert jó arc a csávó. A helyettese a nem kevésbé király arc, Michael Madsen.
  • Sam Neill aláírt Ethan Hawke vámpíros filmjéhez, a Daybreakers című horrorhoz. A filmben Hawke egy tudóst alakít 2017-ben, amikor is a bolygó lakosságát nagyrészt vérszívók alakítják, és a kihalás fenyegeti őket, míg Neill valószínűleg a vámpírok vezetője lesz majd. Helyes, várjuk.
  • Mike Myers ismét Dr. Genya lehet, legalábbis ezt pletykálják Hollywoodban. A színész már tárgyal Jay Roach rendezővel, hogy elkészülhessen az újabb Austin Powers-film, ami ezúttal Dr. Genya szemszögéből mutatná az eseményeket.
Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr6987765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása