Megvannak a Saturn Awards idei díjazottjai

2007. május 14. 10:41 - sixx 1 komment

Testvérlapunk, a comment:com is beszámolt a science-fiction és fantasy filmes akadémia idei díjkiosztójáról, tegyük meg hát mi is, veszteni nem sokat vesztünk vele. Ez a díj egyébként csak az adott műfajban induló jelölteknek jár, szóval szívünknek meglehetősen kedves dologról van szó, mert Csillagok háborúján és Élienen nőttünk fel. Az év legjobb fantasy filmje a Superman visszatér lett, aminek annyira nem örülünk ugyan, de sokkal jobb alkotás nemigen akadt a jelöltek között. Aminek kurvára örülünk, az az Ember gyermekének sikere, nagyszerű film, kiváló alakításokkal, csak javasolni tudjuk mindenkinek.

A legjobb horror kategóriában az a Descent (A barlang) nyert, amin mi is majd' öszefostuk a bokánkat vagy kétszer, hevesen bólogattam, amikor megtudtam, hogy díjazták is. Brandon "Superman" Routh lett a legjobb férfiszínész, míg Natalie Portman a színésznő, ez utóbbit a V mint Vendettáért kapta, cseppet sem érdemtelenül. A mellékszereplők frontján már vannak kifogásaink, Ben Afflecknek én semmiféle díjat nem adnék, Famke Janssennek viszont mindenféle egyebet is, mondjuk a legjobb nőnek járót is, de azonnal. Voltak még díjazottak, itt a teljes lista, tessék szemezgetni.

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr9375538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-Szűcs Gyula- · http://nerdblog.blog.hu/ 2007.05.14. 14:40:50

Dögös ez a Famke Janssen, még így 40-en túl is!
(mondjuk biztosan ő is BotoX-nen... :lemondo sohaj: )
süti beállítások módosítása