Jenny McCarthy ismét a filmvásznon

2007. május 03. 10:51 - sixx Szólj hozzá!

Ki? Na ez az. Annak ideján az egyik legtöbbször letöltött csöcsös szőkie volt az Interneten, az MTV egyik műsorában illegette magát, és filmeket is forgatott, melyeket senki nem a tartalomért nézett, hanem a mellékelt képen illusztrált másodlagos nemi jellegekért, melyek meglehetősen, izé, prominensen jelen vannak a kis hölgy minden fotóján, de hát mit lehet tenni, ha ekkorára szabta őket az ügyeskezű sebész?

Jenny egy Witless Protection című vígjátékban fogja a a főszereplő nőjét alakítani, a történet szerint egy idétlen kisvárosi seriffje rábukkal valami összeesküvéses emberrablásra, amiben az FBI is érdekelt, és elszabadulnak a humorbombák. A főszerepben Jenny csöcsei mellett Larry the Cable Guy, Eric Roberts, Yaphet Kotto és Peter Stromare, és egy Ivana Milicevic nevű másik jócsaj, aki barna, és szintén jó csöcsei vannak.

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr4565798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása