Rohadt drága az I Am Legend

2007. május 02. 12:48 - sixx Szólj hozzá!

Amikor Richard Matheson annak idején megírta az I Am Legend című kisregényét, nem gondolta volna, hogy a filmforgatás egyik jelenete írd és mond 5 millió dollárba fog kerülni. A történetet azóta sokan és sokféleképpen feldolgozták: vírus szabadul ki, mindenki zombi lesz, csak a főhős nem, aki megpróbál nem megbolondulni - mi meg ezt  nézzük.

A legfissebb feldolgozásban Will Smith lesz a túlélő (nekünk jobban tetszett a Svarcis változat terve), az inkriminált jelenet pedig egy flashback, amiben New York lakosságát evakuálják, és kellett hozzá egy híd, 6 nap éjszakai forgatás, 16 kormányügynökség egyttműködése, 160 nemzeti gárdista, 250 stábtag, 1000 statiszta és legalább 5 millió dollár, habár egyes források szerint ennél még többe került a buli. Kíváncsian várjuk, mi lesz belőle.

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr9765797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása