Csak lesz James T. Kirk a Star Trek XI-ben

2007. április 26. 09:34 - sixx 1 komment

Halleluja, fel lehet lélegezni, a nőfaló strici űrhajós-kapitányok archetípusa, James Tiberius Kirk visszatér a mozivászonra, és igenis benne lesz a Star Trek (azaz Űrszekerek, hogy nyomorodna meg a cím fordítója most rögtön) XI. mozifilmjében is. Mindezt JJ Abrams, az ABC egykori, és a Paramount mostani aranytojást tojó tyúkja jelentette be, és mivel ő lesz a rendező is, az infót akár hitelesnek is tarthatjuk.

A forgatókönyv egyébként már készen van, és már meg is kezdték az előkészítő szakaszt, amiről fogalmunk sincs, hogy mi, de jól hangzik. Egy dolgot azért tessék megjegyezni: az, hogy Kirk kapitány karaktere benne lesz a filmben, nem azt jelenti, hogy maga Will Shatner is tiszteletét teszi a vásznon, amennyiben hinni lehet a pletykáknak, és a kapitány akadémiai éveiről fog szólni a dolog, akkor meg pláne nem ő fogja alakítani. Legutóbb Matt Damont emlegették a szereppel kapcsolatban, de mi reméljük, hogy ez csak valami rossz tréfa.

Címkék: filmhír sci fi

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr3763380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Toymao 2007.04.26. 13:39:14

Pedig csinálhatnának egy Star Trek Floridát, ahol a nyugdíjas Kirk kapitány ül "Enterprise" nevű lakóautójában és csajokat hajkurászik szakmányba. És akkor lehetne Shatner, csak Denny Crane helyett Captain Kirköt kéne mondania. Ez menne 90 percig, mindenki szétröhögné magát, oszt csókolom.
süti beállítások módosítása