Pénzeső nohejnmál

2007. április 18. 15:06 - sixx Szólj hozzá!

Ha Clint a cool nézés feltalálója, akkor Tom Hankset bátran nevezthetjük a buta tekintet apostolának, csak azt nem érti a rozi kollektívája (1 fő), hogy mi a faszért vannak odáig meg vissza ezért az emberért a mozinézők? Ami a másik, számunkra megfejthetetlen jelenséget, azaz a Dan Brown nevű szerző műveit övező hisztériát illeti, ettől méginkább vakarjuk a kontyunkat, mert a DaVinci kódhoz hasonló fércmunkát évente legalább hatszázat írnak mások, mégsem akarnak értük dollármilliókat kifizetni.

Namármost a dolgok titokzatos mivoltát más sem jelzi jobban, mint az, hogy ismét összeáll a csudapáros, Tom Hanks megint nézhet háromméteres valójában bután a mozivászonról, és ismét egy Dan Brown filmben: megfilmesítik ugyanis az Angyalok és démonok című izéjét is (mert ha mondjuk a Háború és béke az regény, akkor ez nem az, csak hasonlít rá). A forgatókönyv már készen van, Akiva Goldsman 4 millió dollárért izzadt minden bizonnyal vért ahhoz, hogy megfilmesíthető formába kalapálja, de ennyi pénzért egy cseppet sem sajnáljuk, sőt.

Ha valaki nem ismerné az opuszt, guglizzon rá, annyi legyen elég, hogy a Vatikán sorsa forog kockán! Armaggedon! Angyalok! Démonok! Ha hinni lehet a híreknek - és mi hiszünk - Tom Hanks fizetése a húbazmeg kategórián is túlmutat majd, ennyi pénzt még senkinek soha, tehát 20 millió felett keres majd Robert Langdon megformálásáért. Na bravó.

A bejegyzés trackback címe:

https://roziamoziban.blog.hu/api/trackback/id/tr1059626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása